8 mafua'aga autu mo le fa'auma fagu tioata

O fagu tioata i le gaosiga pe a uma ona faʻapipiʻiina, o nisi taimi o le ai ai le tele o faʻailoga maanuminumi paʻu, mataʻitusi mataʻutia, ma isi mea, tele e mafua mai i mafuaʻaga nei:
1. Pe a pa'ū le avanoa tioata i totonu o le faʻailoga muamua, e le mafai ona ulufale saʻo i totonu o le faʻailoga muamua.O le fete'ena'iga i le va o le tioata avanoa ma le puipui limu e telē tele, e mafua ai ona gaugau.
2. O le ma'ila tipi o le masini fafaga pito i luga e telē tele, ma o le tipiina o nisi fagu e aliali mai i luga o le tino fagu pe a uma ona fa'asolo.
3. O le fagu tioata muamua faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi e le lelei, e le lava le mamafa, o le faʻamaʻiina e vave tele pe a uma le maualuga o le vevela, faʻapipiʻi laʻititi laʻititi i luga o le faʻailoga, e mafua ai ona le lamolemole le fagu tioata pe a uma le faʻapipiʻiina. ma mama.
4. Le lelei le lelei o le suauu fagu tioata o le a le lava le lubricated le limu, o le a faʻaitiitia le saoasaoa o le pa'ū, ma o le a suia vave le ituaiga mea.
5. O le uluai mamanu mamanu e le talafeagai, o le lua mold e tele pe laʻititi, o mea e pa'ū i totonu o le faʻapipiʻiina, o loʻo faʻafefeteina e le tutusa, o le a faia ai le tino fagu tioata.
6 Le tutusa le tafe o le saoasaoa o le masini ma le fetuutuunai le talafeagai o le nozzle o le a faia ai le faʻafefeteina muamua ma le fausiaina o le vevela o le fagu tioata e le faʻamaopoopoina, faigofie ona faia ni mea malulu i totonu o le tino fagu tioata, e aʻafia ai le maeʻa.
7. Afai e le mama le mea tioata vai i totonu o le ogaumu po'o le vevela o meafaitino e le tutusa, o le a aliali mai foi i totonu o fagu tioata ni pulupulu, ni vaega laiti ma ni tama'i pulu lino.
8. Afai o le saoasaoa o le masini e televave pe telegese foi, o le fagu tioata le tino o le a le tutusa, ma o le mafiafia o le puipui o le fagu o le a ese, e mafua ai i speckles.

图片5


Taimi meli: Feb-18-2022