E fa'afefea ona iloa le leai o se lafoa'i o vai otaota pepa

Ole oloa fou ole Aqua lineZero a Voitha Aqua e mafai ona fa'aitiitia ai le fa'aaogaina o le vai ile tone pepa ile 1.5 kupita mita, ma maua ai le leai o se suavai lafoai.
O le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le vai ma le tausisia o atinaʻe gafataulimaina o se tasi lea o luʻitau autu i le faʻagaioiina o pisinisi pepa. maua foi se matasele vai tapunia atoatoa. Aqua laina Zero, o se fofo fou atiina ae e Voith i le galulue faatasi ma le Progroup, o se kamupani pepa Siamani, ua manuia le faʻatautaia o lana faʻataʻitaʻiga muamua.
O le fa'aogaina o lenei faiga e gaosia ai se tone pepa e na'o le 1.5 kupita mita o le vai, ma i le taimi lava e tasi, fa'aitiitia le fa'aosoina o le carbon e tusa ma le 10%.
Eckhard Gutsmuths,Voith product manager Progroup e manaʻo e faʻaitiitia le faʻaaogaina o punaoa i le tele e mafai ai e aunoa ma le faʻafefeteina o le gaosiga o le gaosiga. -vaega vai e togafitia ai le vai ole Aqua laina Zero.
Aqua Line
Laina vaitogafiti vai otaotatekinolosi e mafai i le taimi lava e tasi ona faia anaerobic ma aerobic biological togafitiga o pepa faiga faiga vai, iloa le gafataulimaina o le pulea o le vai. O le faaaogaina o lenei tekinolosi, e na o le 5.5 i le 7 kupita mita o le vai e manaomia e maua ai le tasi tone o pepa afifi, ma na o le 4 i le 5.5 kupita. mita o le vai fa'amamāina e fa'aalu mo tone ta'itasi o pepa ua gaosia.
Aqua Line Flex
Aqua laina Flex e ave le faiga o le pulea o le vai i le laasaga e tasi. E ala i le tuʻufaʻatasia o le faʻaogaina atili o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vai o le masini pepa, e mafai ona toe faʻaaogaina le vai faagasologa pe a uma ona faʻamamaina, ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vai mama. faiga, o le taumafaina o vai mama e faaitiitia i lalo ifo o le 5.5 kupita mita i le tone o pepa, ae o le lafoaia o otaota e itiiti ifo i le 4 kupita mita i le tone o pepa.
Aqua laina Zero tapuni matasele vai matasele
O le Aqua line Zero biological treatment unit e faʻaaogaina atoa le anaerobic process (e taʻua o se "gaʻo olaola") e ausia ai se matasele tapunia atoa o le matasele vai. O vai mama uma e toe faʻafoʻi atu i le pulping process, faʻaitiitia le lafoaia o le vai otaota i le zero.In faʻaopoopoga, e mafai ona faʻaogaina le vai faʻamamaina faʻamamaina nai lo le vai, ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le vai.O le tele o le biogas e gaosia e le aofaʻi o le anaerobic biological treatment process e mafai ona faʻaaogaina e avea o se punavai malosi muamua e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi ma le faʻaaogaina o carbon.
Faatasi ai ma le AqualineZero, o vai mama uma e toe faʻafoʻi i le faiga o pulping, faʻaitiitia ai le lafoaia o le suavai leaga i le leai.
Faʻaitiitia le manaʻomia o le okesene vailaʻau i le faiga o pepa Pe a togafitia le vai faʻagasologa, o le manaʻoga sili ona taua o le faʻaitiitia o le okesene vailaʻau (COD), o le aofaʻi o oxides uma i totonu o le vai i lalo o nisi tulaga. , masoa ma mea fa'aopoopo.CO i le vai e mafai ona fa'aitiitia e ala i togafitiga anaerobic ma aerobic

zhibei


Taimi meli: Iuni-05-2021