Ua e 'ai ma le le iloa le palasitika i aso uma.O le mea lea e fai i lou tino

Fa'atumauina le mautu ile vevela ole vai
Pe malulu pe vevela, o fagu tioata e mafai ona taofimau i lo latou vevela i luga o tulaga faʻatusatusa ma i le faia o lea mea, ia faʻamautinoa foi e leai se faʻaogaina o meaʻai poʻo lanu mai le pusa na taʻua.

cxzcsa

Fa'amama vave ma tumama
O fagu vai tioata e faigofie ile tausiga ma e le fa'amama le manino pe a fufulu pe fa'ainu i isi vai.E le o le tulaga lea i fagu PET.

fsgrfsd

E leai se fa'aleagaina
Atonu na e o'o i se manogi po'o se tofo pe a inu vai mai se fagu PET, aua a fa'aalia i le vevela ma le susū, e foliga mai e tu'uina atu ai mea leaga e pei o le BPA e mafai ona o'o atu ai i fa'ama'i leaga.O fagu tioata e leai se tofo leaga pe ese po'o se manogi e leai foi se avanoa mo toega pe a inu vai i fagu tioata.
o la matou kamupani o lo'o fa'apolofesa fa'apolofesa mo ituaiga eseese taga palasitika.ua faamaonia le matou kamupani e le kamupani SGS.matou te faʻamautinoa le lelei o oloa.
O le a ou tuʻuina atu ia te oe la matou upusii talafeagai e tusa ai ma au auiliiliga manaʻomia ma le aofaʻi o le faʻatonuga. Afai e manaʻo se tasi e faʻatau, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi aʻu ma o le a ou toe foʻi atu ia te oe i le taimi lava matou te o ai i luga ole laiga.E iai a matou lava fale gaosimea ma o le a ou mautinoa e mafai ona matou tuʻuina atu ia te oe se tau faʻatauvaʻa
O lo matou 'a'ai o lo'o i shandong yantai, yantai o se taulaga i le matafaga, fa'afeiloa'i tagata uma i yantai malaga, ou te mautinoa e mafai ona avea a'u ma ta'iala lelei!!
E mafai ona tatou faʻafefe i le la i luga o le matafaga ma fiafia i le susulu o le la.
E mafai foi ona e faia se taimi atofaina i se aoauli faapitoa, e matamata ai i le matagofie o le goto.
O le mea moni, o loʻo i ai foʻi i le matou taulaga le uaina lauiloa ma iʻa, e mafai ona matou talatalanoa i le potu vaʻai i le sami aʻo fiafia i meaʻai !!!!
O se mea lelei tele lea, ua le mafai ona ou faatali!


Taimi meli: Ian-20-2021