Coca-Cola o loʻo faʻalauiloaina le faʻaleleia o le afifiina o le lalolagi o le "World without Waste"

7

I aso nei, na faʻasalalau e le Kamupani Coca-Cola le faʻalauiloaina o oloa fou a le Coca-Cola i le maketi a Saina.

O le isi leafa'aleleia le afifiinai luga o se tulaga faʻavaomalo talu mai le faʻalauiloaina o le Same Brand maketi maketi i le 2016. O le mea moni, o le toe faʻaleleia o le gaioiga aupito lata mai lea i le sailiga a Coca-Cola e faʻasaʻoloto ai le lalolagi. fa'amalosia tagata fa'atau e toe fa'aaogā fagu e ala i le fa'atupuina o le lagona o le talanoa fa'afesaga'i ma le fagu.

Sei o tatou tilotilo i le afifi fou a Coca-Cola. O le afifiina fou e aofia ai Coke masani ma Diet Coke, e aofia ai fagu PET ma apa o lapopoa eseese. Na faamatalaina e Coca-Cola o le mamanu mamanu o le "toesea" e tatau foi ona faʻaaloalo i lona seneturi. -o le afifiina tuai tuai, ma fai mai i le puletini: "o le 1915 'Coca-Cola' curved fagu o se tulaga masani e faavavau i le talafaasolopito o afifiina i le lalolagi, o lona tulaga aloaia e atagia mai e tusa lava pe gau i luga o le eleele, e mafai ona iloa. i se tepa.

O se ituaiga e mafai ona maua moni atonu e le toe manaʻomia ni feʻau lavelave ma mamanu feʻilafi. Faʻafetaui lanu, faʻaauau Coca-Cola faʻaauau le faʻaputuina muamua o le logo mumu ma le paʻepaʻe;Coca-Cola Diet ei ai se lanu mumu ma se logo uliuli. O le lanu lanu fou a Coke e sili ona faʻaogaina.

O le afifi fou e suia ai le ata atoa o lanu, e sili atu ona ese mai le coke masani, ae sili atu ona mata-mata i luga o fata ma isi nofoaga.

E le gata i lea, o le afifiina o mea'ai Coke o lo'o fa'aopoopoina fa'atasi ai ma upu "0 suka" ma le "0 ga'o" e atagia ai le "mafaufau la'ititi" a le tagata inu tele e fa'atatau i le soifua maloloina.

O le mea moni, o le afifiina o fagu e mafai ona taʻua o se "mea faʻatau oloa", lea e atagia mai i le mea moni e leai se tau faʻaopoopo, o le oloa e mafai ona ulu atu i isi nofoaga, ma faʻamaonia vaega o tagata faʻatau.

O le mea lea, o le fa'aaogaina o mamanu fa'apipi'i e fai ma ave e fa'atino ai atina'e gafataulimaina o se itu lelei.

Na faasilasila mai e le kamupani o le afifi fou "Coca-Cola" faatasi ai ma le logo afifiina gafataulimaina ua faalauiloa foi i le maketi o le lalolagi, e aofia ai le Iunaite Setete, Sigapoa, Malaysia ma isi maketi. ona fa'asolo atu lea o le mamanu i le tele o ituaiga piliona tala.

"Coca-Cola Saina na taʻu atu Meaʻai i aso nei.Coca Cola Saina e fatuina le autu o le toe faʻaaogaina o faʻasalalauga faʻasalalauga lautele, e masani lava e uiga i le atinaʻeina lanumeamata o afifi palasitika o le taulaiga lea o le pulega o le siosiomaga, o se mataupu autu foi o pisinisi meainu.

I aso nei, na taʻu atu e Coca-Cola Saina i le gaosiga o meaʻai, i le faaopoopo atu i le "recycle aʻu" igoa i luga o le fagu, o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu le kamupani i aʻoaʻoga lautele ma faʻasalalauina le toe faʻaaogaina o fagu inu, e ala i agafesootai mai soʻo se ituaiga o olaga. lima i le lima e fausia le autu ZhanChen, ala alaalafaga tuufaatasia faia fagu inu toe fa'aogaina tapuni tapuni fa'ata'ita'iga, mamanu e fa'alauiloa rPET derivatives ma isi manatu e taumafai, Ina ia ausia le sini o le "leai se otaota i lalo o le lagi".


Taimi meli: Sep-15-2021