afifiina pia faufau

O le o atu i le pa e inupia ua avea nei le tele o tupulaga talavou e fiafia e fai, aemaise lava pe a maeʻa galuega e malolo ai, pe tusa ma le tolu pe toalima uo, ma le eseʻese o le siosiomaga e aumai e le pa, o le a i ai se fiafia e le mafaamatalaina.

pusa piao se mea taua tele, o loʻo i ai le tele o oloa "tagata taʻutaʻua i luga ole Initaneti" e masani lava e ala i le afifiina o foliga lelei ma nisi o auala tau maketi i luga o le Initaneti e manuia ai le fatuina o se oloa lauiloa, ma e oʻo lava i le faʻatulagaina o latou lava faʻailoga.Ma e fiafia tagata talavou e le masani, i faʻatonu e faʻaeseese mai le pia a isi tagata, fai i taimi uma se faʻailoga i luga o le tino fagu pia, e faʻafeiloaʻi ai la latou manatu itiiti o le DIY.11

"Tulaga faʻaalia" + faʻalauiloa ata vaaia o loʻo faia se sao taua tele i le faʻapipiʻiina o mamanu.Pe a faatusatusa i le afifiina o mamanu o isi oloa, e pei o le afifiina o fualaau aina ma nisi o oloa faalotoifale afifiina, afifiina meainu ma afifi meaalofa ei ai isi uiga galue eseese, o lona uiga, aoina ma le teuina o tau.

O le afifiina o meainu e mafai ona manumalo mai le tulaga o foliga vaaia, e tusa lava pe lelei le inu, o nisi taimi o le ai ai le manaʻo e faʻatau ona o le afifiina.

O le mea moni, o le lelei o oloa o le aʻa, afifiina o le agaga, e le mafai ona tuʻuina le faʻataʻavalevale i luma o le solofanua. Savvy designers o le a mamanuina e tusa ai ma manaoga vaaia ma le mafaufau o tagata faʻatau, ina ia le mafatia le afifiina i le faʻatau.

Beck beer mai Siamani, e pei o se pia Pilsen maʻaleʻale, sina suamalie ma manogi, ina ia mafai ai ona sili atu le fiafia o le pia, sili atu le manaia i le tele o tupulaga talavou, na latou faʻalauiloaina se faasologa o fagu fou mamanu. O pia taʻitasi o le ai ai ni mamanu tulaga ese, lea e malie ma manaia, ma o le mea moni latou te valaauliaina le tele o tagata e auai i le graffiti.

Afai e tauaso le taulimaina o nisi manaoga tuai, e le gata e le mafai ona maua a latou lava galuega faamalieloto, suiga faifaipea o afifi oloa o se maumau foi o mea tau tupe ma meafaitino, ae faigofie foi ona faaumatia le ata ua faavaeina i loto o tagata faatau.

Savvy designers o le a mamanuina e tusa ai ma manaoga vaaia ma le mafaufau o tagata faʻatau, ina ia le afaina le afifiina i le faʻatau.

I se faapuupuuga, sauā, faʻamoemoe o lenei mamanu faʻapitoa o pia e mafai ona manumalo i mata o nisi o tupulaga talavou!


Taimi meli: Sep-01-2021