I luga o le a le faʻavae e faʻaalia ai e le gaosi fagu tioata e agavaa le fagu tioata

123

fagu tioatagaosiga mai le fagu pe a vaʻavaʻai muamua le au faigaluega masini i le tulaga lautele o le oloa, ona oʻo atu lea i se vaitaimi o le annealing, ma le faatonu o le mafutaga faaleaoaoga i le suʻesuʻeina ma le totoa, e uiga i le tulaga o loʻo i ai ituaiga nei, tuʻuina mai ia i tatou se malamalama.

Fa'aletonu le tino o le fagu tioata: talu ai o le fa'apipi'iina i totonu o le fagu e le'i leai se foliga, o le taimi lea e pa'u ai le vevela ma le maualuga tele o le vevela o le a masani ona pa'u le fagu tioata, fa'apea o le vaega pito i luga o le tino fagu e mamafa tele.O nisi taimi o le pito i lalo o le fagu e le faʻamafanafanaina i se vevela faʻapitoa o le a lolomi i luga o faʻailoga o le fusipaʻu ma faʻafefe ai le pito i lalo ole fagu.

Fa'ailoga o meafaitino fagu tioata: fa'ailoa e le au gaosi fagu tioata mea fa'ailoga o le fa'aletonu sili ona tele o fagu tioata.E mafai ona matua manifinifi, ma o nisi e mafai ona faia i le susulu malamalama.O vaega sili ona taatele o le gutu, ua ma le tauau o le fagu.E iai fo'i fa'ailoga i le tino fagu ma le pito i lalo, e mafua mai i le vevela o le ogaumu.

O le mafiafia o fagu tioata e le tutusa: manatu o le gaosiga o fagu tioata i le faagasologa o le gaosiga o le vevela o le tioata e le tutusa, o le maualuga o le vevela vaega o le viscosity e la'ititi, faigofie ona feula manifinifi, maualalo le vevela vaega o le tetee, mafiafia.E le gata i lea, e le tutusa le vevela vevela.O le tioata malulu i le itu maualuga e telegese ma faigofie ona feula manifinifi, ae o le tioata malulu i le pito maualalo e vave ma feula mafiafia.

O le si'osi'omaga o le ta'ei fagu tioata: ta'e e i ai ituaiga uma o foliga, o nisi o ga'o, o nisi o fasi maanuminumi sili ona lelei, o le mafua'aga autu ona o le malulu tele o mea, o mea e pa'u'u e umi tele, o mea e le pa'u. pa'u i le ogatotonu o le limu muamua ma pipii i le puipui o le lua.

Bubbles: fagu tioata gaosi oloa i le faiga o le faiga o le itu o le bubbles e masani lava o ni nai bubbles tetele po o se numera o tamai bubbles faatasi, lea ma le ipu tioata o latou lava tufatufaina toniga o tamai bubbles e ese mai le isi.

 


Taimi meli: Nov-26-2021