Pepa nai lo le palasitika" e faʻalauiloa ai le atinaʻeina o meaʻai ma pepa faʻapipiʻi faafomaʻi

O oloa pito i lalo ole pulupulu e mafai ona vaevaeina i ni vaega se fa e tusa ai ma lo latou fa'aogaina:pepa faaleaganuu, pepa afifi, pepa i aso taitasi ma pepa faʻapitoa.

E ese mai isi ituaiga e tolu o pepa, pepa faʻapitoa e iai le tele o faʻaoga i lalo.

E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le China Paper Association, o le gaosiga o pepa faʻapitoa ma pepa malo na oʻo atu i le 3.8 miliona tone i le 2019, i luga ole 18.75% mai le tausaga talu ai.

O le faʻaaogaina o le 3.09 miliona tone, o se faʻaopoopoga o le 18.39% i le tausaga talu ai. Mai le 2010 i le 2019, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le gaosiga ma le faʻaaogaina o le 8.66% ma le 7.29% taʻitasi. Pepa faʻapitoa e tusa lava po o le a le gaosiga poʻo le faʻaaogaina i tausaga talu ai nei. fa'atumauina le tuputupu a'e maualuga-saosaoa.

O oloa autu a pisinisi A pepa faʻapitoa e aofia ai pepa mo le tapaa, pepa mo teuteuga o fale, pepa mo le maualalo o le aofaʻi o faʻasalalauga ma lomitusi, pepa mo le tuʻuina atu o igoa, pepa faʻavae mo le lomitusi fesiitaiga, pepa mo fesoʻotaʻiga pisinisi ma le faʻatauvalea, pepa mo meaʻai ma fomaʻi. afifiina, pepa mo le eletise ma fale gaosi oloa, ma isi.

Eseese oloa pepa faʻapitoa e aʻafia i pisinisi eseese, o lea e faʻagesegese ai le tuʻuina atu o tau o filifili pisinisi pepa faʻapitoa.

Fai mai pisinisi o le faʻamaʻi e faʻatapulaʻaina le aʻafiaga ia i latou ma o loʻo latou gaosia i le malosi atoatoa.Muamua, o pisinisi tau fefaʻatauaʻiga i fafo a le kamupani e laʻititi laʻititi ma o loʻo iai pea le maketi autu i Saina. Lona lua, ona o le faʻamaʻi,pepa afifiina faafomai, Fa'ailoga pepa fa'atonuga si'isi'i;Tolu, "fa'asaina palasitika" aumaia mea'ai ma pepa afifiina faafoma'i maketi vave growth.Specialty pepa pisinisi B o oloa autu e aofia ai le fausiaina o pepa faavae, fesiitaiga pepa faavae, ala o faasalalauga faafuainumera, pepa afifiina faafomai ma pepa afifi meaai, ma isi. .

Fai mai pisinisi na aʻafia i le faʻamaʻi, o le manaʻoga mo le afifiina faafomaʻi ma le afifiina o meaʻai na malosi i le afa muamua o lenei tausaga, ae o isi oloa pepa sa fai si vaivai.I le afa lona lua o le tausaga, o faʻatonuga mo ituaiga uma o pepa pepa na faʻaleleia.

O le mea moni, o le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o manaʻoga i totonu o le atunuʻu e sili atu ona maualuga le aʻafiaga o le aso malolo o le Spring Festival. Faatasi ai ma le faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu i lalo o le pulea lelei, o le toe amataina o galuega ma le gaosiga na sologa lelei, ma o le gaosiga o masina o pepa masini na vave ona toe faʻaleleia. le tulaga masani talu mai Mati.Global pulp manaoga ua toe maua mai foi i le tulaga ao lei afaina i le amataga o le tausaga, o lona uiga, o le macro le lumanai malosi toe faaleleia o anisyclical pulp manaoga mo tuitui.

sucai


Taimi meli: Iul-08-2021